Ga naar de inhoud

Veelgestelde vragen

Wij zijn elke schooldag geopend tussen 13:45-18:45. Na school kan je bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding en coaching!

Nee, helaas niet. Wij zijn een gesubsidieerd sociaal project door stadsdeel Amsterdam Zuidoost en bieden ondersteuning aan kinderen die in Zuidoost wonen na school, dichtbij hun huis.

Dit is zeker mogelijk! Samen met onze huiswerkbegeleiders maken wij een plan op maat, die past bij jouw behoeften. Het krijgen van structurele 1 op 1 sessies voor een vak waar je moeite mee hebt, is altijd mogelijk bij ons.

Om betrokkenheid te bewerkstelligen vragen wij een financiële (ouder)bijdrage. Wij willen graag iedereen in de gelegenheid stellen gebruik te maken van het Studiehuis Zuidoost. Doordat wij een gesubsidieerd sociaal project zijn door de gemeente Amsterdam, vragen wij enkel een jaarlijkse ouderbijdrage van 250 euro. Het is ook altijd mogelijk een betalingsregeling te treffen. Voor leerlingen die een stadspas hebben, is het mogelijk om een aanvraag in te dienen via Stichting Leergeld om (een deel van) de ouderbijdrage te financieren.

Staat uw vraag er niet tussen?

Stel uw vraag gerust aan ons, wij doen ons best om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden en onze lijst te updaten.

We hebben nog plek, dus schrijf je in.

Wil jij graag deel uitmaken van het Studiehuis? We hebben nog enkele plekken beschikbaar! Denk je dat Studiehuis Zuidoost jou kan helpen bij je schoolwerk? Of willen je ouders graag meer informatie? Schrijf je dan nu in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.