Ga naar de inhoud

Coaching

Samen werken wij aan jouw ontwikkelingsdoelen!

Coaching bij Studiehuis Zuidoost omvat een aanpak met Persoonlijke Ontwikkelingsdoelen die volledig op maat is gemaakt voor jou. Of je nu aan het begin staat van je middelbare schooltijd of zoekt naar een soepele overgang naar een vervolgopleiding, onze ondersteuning sluit aan bij jouw individuele behoeften en doelen.

Een soepele overgang van basisschool naar voortgezet onderwijs en van school naar de juiste vervolgopleiding is van essentieel belang. Onze coaching richt zich specifiek op het begeleiden van leerlingen tijdens deze cruciale overgangsfasen, waarbij we speciale aandacht hebben voor de uitdagingen die deze transities met zich meebrengen.

Bij Studiehuis Zuidoost geloven we in een continue evaluatie van jouw voortgang. Meerdere keren per schooljaar hebben we evaluatiemomenten om de ontwikkeling bij te houden en aan te passen waar nodig.

Voordat we van start gaan, plannen we een persoonlijk intakegesprek met jou en je ouders. Elkaar leren kennen en jouw unieke situatie begrijpen staat hierbij centraal. Dit gesprek is de basis voor het vaststellen van ontwikkelingsdoelen en aandachtspunten die bij jou passen. Het stelt ons in staat om een ondersteuningsplan op maat te maken, gericht op jouw behoeften en omstandigheden. 

We hebben nog plek, dus schrijf je in.

Wil jij graag deel uitmaken van het Studiehuis? We hebben nog enkele plekken beschikbaar! Denk je dat Studiehuis Zuidoost jou kan helpen bij je schoolwerk? Of willen je ouders graag meer informatie? Schrijf je dan nu in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.