Ga naar de inhoud

Huiswerkbegeleiding

Op zoek naar een plek waar jij in alle rust kunt studeren?

Bij Studiehuis Zuidoost ben je welkom, of je nu op het vmbo, havo of vwo zit. Kom langs na schooltijd en ga samen met ons aan de slag met je schoolopdrachten. Het enige wat wij vragen: dat je serieus aan de slag wil gaan met je schoolwerk.

Elke maandag tot en met vrijdag kun je na schooltijd bij Studiehuis Zuidoost terecht. Wij zijn alle schooldagen geopend van 13:45 tot 18:45.

Hier kun je in alle rust aan je huiswerk werken en als je hulp nodig hebt, staan onze studiecoaches voor jou klaar. We helpen met overhoren en geven handige tips voor je toetsen. Ben je klaar voor sluitingstijd? Dan kun je gewoon naar huis!

Wat kun je verwachten bij Studiehuis Zuidoost?

Of je nu worstelt met wiskunde, moeite hebt met grammatica of gewoon een steuntje in de rug nodig hebt, onze huiswerkbegeleiding is er voor jou. Elke dag na schooltijd openen we onze deuren om je een rustige plek te bieden waar je geconcentreerd aan je schoolwerk kunt werken. Onze studiecoaches staan paraat om je te helpen met het structureren van je huiswerk, beantwoorden van vragen en met het voorbereiden op toetsen en examens.

Als je net begint op de middelbare school, helpen onze studiecoaches met het ontwikkelen van goede studievaardigheden en structuur. Leren leren, leren plannen en leren samenvatten zijn vaardigheden die ontzettend belangrijk zijn. Niet alleen voor school, maar voor alles in het leven.

 

Ben jij al bijna klaar met de middelbare school, dan staan wij altijd klaar om je te adviseren over verschillende studierichtingen, carrièremogelijkheden en de vaardigheden die je nodig hebt voor een soepele overgang naar het hoger onderwijs of de arbeidsmarkt. We streven ernaar om je niet alleen te ondersteunen bij je huidige schoolwerk, maar ook bij het voorbereiden van jouw volgende stappen na de middelbare school.

We hebben nog plek, dus schrijf je in.

Wil jij graag deel uitmaken van het Studiehuis? We hebben nog enkele plekken beschikbaar! Denk je dat Studiehuis Zuidoost jou kan helpen bij je schoolwerk? Of willen je ouders graag meer informatie? Schrijf je dan nu in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.