Ga naar de inhoud

Word partner

Verschillende manieren om ons te steunen

Om het Studiehuis Zuidoost draaiende te blijven houden is er steun nodig vanuit alle kanten. Alleen zo kunnen we de leerlingen de ruimte blijven geven die ze werkelijk verdienen. Hieronder staan verschillende manieren om dit te doen.

Financiele ondersteuning

Uw donatie helpt ons bij het aanbieden van huiswerkbegeleiding, studieondersteuning en activiteiten voor de persoonlijke ontwikkeling van middelbare scholieren uit Amsterdam Zuidoost. Met uw bijdrage maken wij samen een wezenlijk verschil en dragen wij bij aan de ontwikkeling van de generatie van morgen.

Kennisdeling

Bent u bereid uw kennis en expertise te delen? We zoeken niet alleen naar workshops en lezingen, maar ook naar excursies en werk- of locatiebezoeken die de horizon van onze leerlingen kunnen verbreden. Help ons hun perspectieven te verrijken en hen voor te bereiden op een succesvolle toekomst.

Middelen en materialen

Beschikt u over materialen, boeken of andere benodigdheden die van nut kunnen zijn voor onze leerlingen? Uw bijdrage in de vorm van leermiddelen draagt direct bij aan hun leerproces.

Steun de Sustainable Development Goals

Het Studiehuis Zuidoost draagt bij aan verschillende Sustainable Development Goals (SDG’s), waaronder:

  • Kwaliteitsonderwijs (SDG 4): We streven naar hoogwaardig onderwijs en gelijke kansen voor alle leerlingen in Amsterdam Zuidoost.
  • Ongelijkheid verminderen (SDG 10): We werken aan het verkleinen van de kansenkloof en streven naar een inclusieve leeromgeving voor alle leerlingen.
  • Partnerschap om doelen te bereiken (SDG 17): Samenwerkingen met bedrijven, fondsen en individuen zijn cruciaal om onze doelen te verwezenlijken.

SDG 4: Kwaliteitsonderwijs

Adequaat onderwijs is voor mensen in alle leeftijdscategorieën en in alle levensfasen van belang
LEES MEER

SDG 10: Ongelijkheid verminderen

Iedereen moet gelijke kansen krijgen om deel uit te maken van de sociale infrastructuur.
LEES MEER

SDG 17: Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Het realiseren van de doelen vereist samenhangend beleid, een coöperatieve omgeving en het aangaan van nieuwe mondiale partnerschappen.
LEES MEER

Onze partners

Uiteraard is het realiseren van onze ambitie niet mogelijk zonder de samenwerking en steun van verschillende partijen die in ons geloven en zich samen met het Studiehuis Zuidoost inzetten voor een gelijkwaardige en positieve toekomst. 

We hebben nog plek, dus schrijf je in.

Wil jij graag deel uitmaken van het Studiehuis? We hebben nog enkele plekken beschikbaar! Denk je dat Studiehuis Zuidoost jou kan helpen bij je schoolwerk? Of willen je ouders graag meer informatie? Schrijf je dan nu in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.