Ga naar de inhoud

Onze doelgroep

Voor wie zijn wij er?

Studiehuis Zuidoost verwelkomt alle middelbare scholieren woonachtig in Amsterdam Zuidoost, ongeacht het niveau. Of je nu vmbo, havo of vwo doet: bij ons kan je terecht. We zijn er om elke leerling te ondersteunen op weg naar een succesvolle schoolcarrière. Ben jij gemotiveerd om aan jezelf te werken? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Voordat we starten, plannen we graag een intakegesprek met jou en je ouders in, omdat graag jouw persoonlijke situatie willen begrijpen en je ouders erbij willen betrekken.

Tijdens dit gesprek willen we niet alleen jou, maar ook je ouders beter leren kennen. Zo kunnen we samen ontwikkelingsdoelen en aandachtspunten vaststellen die bij jou passen. Het helpt ons om een ondersteuningsplan op maat te maken, afgestemd op jouw behoeften en omstandigheden.

Ouderbijdrage

Om betrokkenheid te garanderen, vragen wij een ouderbijdrage van €250 per schooljaar. We begrijpen dat dit voor sommige ouders een uitdaging kan zijn en we vinden dat geld nooit een belemmering mag vormen. Daarom moedigen we ouders aan om contact met ons op te nemen, ongeacht de financiële situatie. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Zo werken wij samen met partners die eventueel kunnen ondersteunen in het voldoen van de ouderbijdrage.

Zo zorgen we ervoor dat alle leerlingen de kans krijgen om zich in te schrijven en de ondersteuning te ontvangen die zij verdienen.

We hebben nog plek, dus schrijf je in.

Wil jij graag deel uitmaken van het Studiehuis? We hebben nog enkele plekken beschikbaar! Denk je dat Studiehuis Zuidoost jou kan helpen bij je schoolwerk? Of willen je ouders graag meer informatie? Schrijf je dan nu in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.